Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 3 september 2019

Openingsuren op afspraak (Oostkamp)

Nu het nieuwe schooljaar weer gestart is, en ik weer volop aan het werk ben, blijft er met het runnen van de opvang maar weinig tijd voor mezelf over... Na 6 jaar opvang wil ik er zeker niet mee stoppen, maar ik wil het beter geregeld krijgen om al mijn werk rond te krijgen en ook wat meer tijd voor mijn andere hobby's... Want mijn leven bestond de afgelopen 2 maand uit full-time met de konijnen bezig zijn: hokken poetsen, eten en drinken geven, hittemaatregelen nemen, ... en ook elke dag buiten de vakanties moet er gewerkt worden voor de konijntjes met minimum het aanvullen van eten, drinken en hooi, maar daarnaast hebben we ook nog veel berichtjes en mails te beantwoorden. En dat kruipt uiteraard in de kleren.

Bovendien volg ik in het najaar ook op een 5-tal dagen een verplichte opleiding voor asielmedewerkers, en aangezien het nu perfect past in het uurrooster van mijn werk, kan ik die eindelijk volgen.

Daarom gaan we met vaste openingsmomenten werken, maar wel telkens op afspraak, zodat ik voor iedereen voldoende tijd kan vrijmaken bij het koppelen. Op die manier kan ik ook telkens mijn ander werk op de andere momenten inplannen en hoef ik niet constant gestoord te worden daarbij.

VOOR ADOPTIE-KOPPELINGEN en AFSTAND VAN KONIJNEN
* woensdagnamiddag en -avond van 15u tot 19u
* zaterdagvoormiddag van 9u tot 12u

We hopen met deze openingsuren toch voldoende mensen te kunnen ontvangen, we gaan dit eind december evalueren of dit een geslaagde aanpassing is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.