Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 24 maart 2019

Statistieken januari en februari


Na een aantal moeilijke maanden voor de opvang gaan we terug van start met de statistieken. Zo blijven jullie ook op de hoogte van hoe nodig een "kleine" opvang als de onze wel is...
Deze statistieken omvatten de cijfers van onze hoofdvestiging in Oostkamp (HVK West), de vestiging in Temse (HVK Noord) en de nieuwe vestiging in Zandhoven (HVK KEMPEN).

JANUARI
Binnengekomen: 19 konijnen (waarvan 4 vondelingen)
Geplaatst: 15 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 2

FEBRUARI
Binnengekomen: 27 konijnen (waarvan 2 vondelingen)
Geplaatst: 15 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 2


Hoewel onze aantallen jaar na jaar blijven stijgen valt het aantal binnenkomers dit jaar voorlopig nog mee, maar we weten uit ervaring dat die aantallen sowieso omhoog gaan na april, vooral in de zomermaanden. We zijn dan ook heel tevreden dat we na zoveel jaar nog steeds forever homes vinden voor heel wat konijnen. Maar... we kunnen er nooit genoeg vinden, dus blijf vooral adopteren! 

Heb je interesse in één van onze dieren? Kijk dan zeker even op onze blog http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.com/ voor meer info.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.