Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 14 juli 2018

Konijn als speelmaatje voor je kind tijdens de vakantie?

Misschien wil je je kind tijdens de vakantie gelukkig maken door een konijn te kopen waar het zich mee kan bezig houden. Denk hier echter goed over na. Een konijn wordt niet graag opgetild, kan niet goed tegen hels lawaai en heeft echt een vriendje nodig om mee te spelen. Denk bovendien goed na over wie de konijnen zal verzorgen, hun hokje schoonmaken, hen elke dag eten geven, hen aandacht geven,... Konijnen kopen is niet zomaar een impulsaankoop, hier moet echt goed over nagedacht worden, want het konijn moet op jou kunnen rekenen voor heel wat jaren.

Als je echt overtuigd bent en je wil een koppeltje aanschaffen, kijk dan zeker eens op onze website, we hebben heel wat konijntjes die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. Adopt, don't shop!

Afbeeldingsresultaat voor two bunnies together

(Bron foto: Best4bunny.com) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.