MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

woensdag 27 december 2017

Memoires van een konijnengek

VANAF 8 JANUARI VERKRIJGBAAR BIJ HET VROLIJKE KONIJNENHOL!!!

We kregen onlangs een grote doos vol met deze leuke boekjes binnen, een ideaal cadeautje voor elke konijnenliefhebber! En wat NOG leuker is: de volledige opbrengst is voor onze opvangers!!!
Stichting KonijnenBelangen en Babette Wiedeman doneren deze boeken van Kleintje-Konijntje aan alle opvangen die vermeld staan op de asielenlijst van Stichting KonijnenBelangen. Dit is een Kerst-donatie. De opbrengst uit de verkoop is helemaal voor de opvang zelf. De adviesprijs is 14,95 euro In dit boek vertelt Babette hoe zij met vallen en opstaan het wezen van een konijn steeds beter heeft leren begrijpen. Leuke, maar ook ontroerende verhalen met prachtige tekeningen van Roosje Rosalie en aangevuld met konijnenkennis van Berit Veltmeijer en Bernice Muntz.
https://www.facebook.com/www.vergetenkonijnen.nl/

Heb je interesse in het boek?  Aarzel dan niet om ons te contacteren!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.