Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 2 december 2016

Huisvesting

Hier weer onze wekelijkse afspraak over goede huisvesting voor konijnen, en ook hoe het beter niet moet... Konijntjes moeten vrij kunnen rondlopen en bewegen in hun hok.  De meeste hokken die verkocht worden, zijn vaak te klein.  Je zou toch minimaal 1 à 2m² moeten voorzien per konijntje, natuurlijk hebben grotere rassen meer plaats nodig dan dwergjes.

Meer voorbeelden in informatie vind je onder http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/search/label/huisvesting

FOUT!

We zagen onlangs op een zoekertjessite ook dit hok met een konijntje erin. Op zich een degelijk hok, maar niet als het deurtje is toegemaakt, dan is het uiteraard ook te klein voor permanente bewoning...

GOED! 
Een ruim hok met een mooie ren met speeltjes, dat is helemaal toppie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.