Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 22 juli 2016

Bedankt Tom&Co Wilrijk!

Via Dier in de Kou waren we uitgenodigd bij Tom&Co Wilrijk voor de "Eetkommen van het Hart", om zo voeding in te zamelen voor onze opvangkonijnen.  We hadden dit nog nooit eerder gedaan, maar het was superleuk om te doen!  En met een paar extra tips, werden we steeds beter om kort en krachtig uit te leggen wat we deden, met héél véél donaties ook tot gevolg!!!

We stonden er op donderdagmiddag 7 juli, vrijdagmorgen 8 juli en op dinsdag 12 juli de ganse dag, en in de voormiddag samen met Stichting Maes, die katten in regio Meise helpt.
We brengen even een kort verslagje uit de van de 3 dagen!

Op donderdag hadden we het volgende verzameld:
* 5.75 kg voer
* 2 zakken hooi
* 1 pakje zaagsel
* 40€ in ons spaarpotje (genoeg dus voor 1 castratie)

Op vrijdag hadden we onze tactiek om aan te spreken een beetje bijgestuurd, en we hadden nog véél méér gedoneerd gekregen!!
* 23.5 kg voer
* 6 zakken hooi
* 1 pak bodembedekking
* 14€ in ons spaarpotje

De konijnen (en ook de andere dieren) worden bij Tom&Co Wilrijk goed verzorgd, en zitten in ruime hokken.  We hebben ook een paar affiches en zo achtergelaten, die ze ook meteen hebben uitgehangen.  Ze zijn één van de weinige winkels die ik ken die echt supergoede informatie kunnen geven over gelijk welk dier, en ze ook niet zomaar met iedereen laten vertrekken...
We hadden op vrijdag ook een wildkleurig vrouwtje van 1 jaar oud meegekregen, om in onze opvang te koppelen aan een rammetje.  We hebben haar Ulrike genoemd, en het klikte meteen met Rhodes!  Ze zat al zo lang in de winkel, en ze hadden haar proberen te koppelen met jonge rammen, maar dat was telkens op niets uitgedraaid...



Op dinsdag voormiddag kregen we het gezelschap van 2 supertoffe dames van de nieuwe kattenorganisatie Stichting Maes   en ik zette ook mijn beste beentje voor om voor hen mee in te zamelen.
Gezellig samen op de foto!

De bovenkant is allemaal voor de katjes!

Mevrouw Konijn zag dat het goed was!

En in de namiddag gingen we door met inzamelen, en ook medewerkster Anke was van de partij. Ze woont in Geel en kan helaas niet bij veel van onze activiteiten aanwezig zijn omwille van de afstand, maar als het enigszins in de buurt is, is ze ook graag van de partij!

Een kar vol lekkers!

We dachten dat we klaar waren voor een afsluitende foto...

Maar toen kwam er nog een grote zak voer bij!

Oeps, foutje! 
(hebben we gelukkig kunnen inruilen hoor, geen paniek!)

De bonnen en het hondenvlootje werd ingeruild voor 4 zakken kruidenhooi!

Samen met Anke poseren bij de buit!

En het was alvast een serieuze buit ook!
* 36 kg voer gedoneerd door de winkel zelf
* 37,70 kg voer gedoneerd door de klanten
* 4 zakken hooi

Dus het totaal is maar liefst 102.75 kg voer voor de konijntjes, en ook een 12 zakken hooi!
We zijn dus supertevreden voor al deze donaties!!! Dus dankjewel aan de klanten van Tom&Co Wilrijk die wat gedoneerd hebben, uiteraard ook een dikke merci aan Marjan en Tania dat we mochten komen en ook voor jullie vele donaties.
We kunnen weer een eindje voort met lekkere knabbels voor al die mondjes!!!

Maar ik ga mijn vriendje Ugi de roze kaketoe wel missen! KIEKEBOE!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.