Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 19 augustus 2015

Konijnen in de opvang...

Te groot, te klein, te jong, te oud, te wit, te zwart, te bruin, ... Heel veel konijntjes dreigen uit de boot te vallen omdat sommige mensen zo kieskeurig zijn.  Onze opvangkonijntjes kijken vol verwachting uit naar een nieuwe, liefdevolle en stabiele thuis, en op zich maakt het niet zoveel uit hoe ze eruit zien, als ze maar gelukkig kunnen zijn!
Dus laat je wensen varen en kies een leuk konijntje in onze opvang om te koppelen aan jullie konijn, of adopteer meteen een liefdevol koppeltje!
Aarzel niet om ons te contacteren bij interesse.
Een up-to-date lijst van beschikbare konijntjes is hier te vinden: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/ter-adoptie_23.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.