Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 3 mei 2015

RIP Yoni

Soms is het leven niet eerlijk... Ik zag vorig weekend een advertentie, een langharig vrouwtje en haar dochter werden gratis aangeboden, en zo te zien zat het vrouwtje danig in de klit. Nathalia is haar vorige maandag gaan oppikken, en is elke dag bezig geweest om zoveel mogelijk knopen en klitten uit te knippen en te kammen.  De beide konijntjes waren echt mager en aten met veel smaak de vele lekkernijen op die Nathalia hen voorschotelde...
We hadden zaterdag afgesproken om haar naar Oostkamp te brengen, zodat ik haar helemaal kon fatsoeneren, maar helaas hebben we dat niet meer kunnen doen voor haar... Juist aan de kerk van Oostkamp viel ze plots om in haar bakje en we hebben nog geprobeerd wat medicatie toe te dienen, maar ze was helaas helemaal op... Haar lange haren moeten iets gemaskeerd hebben dat we niet hebben gezien, en hebben haar jammer genoeg geen mooie toekomst kunnen geven.  Maar ik ben er zeker van dat ze die laatste paar dagen van haar leven goed verwend is geweest en veel aandacht heeft gekregen van Nathalia.

YONI (ID 15064)
Slaap zacht, lieve meid...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.