Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 11 september 2014

GOED TERECHT: Nijntje

We vinden het altijd superleuk om te zien dat het goed gaat met onze geadopteerde konijntjes!  Zo mochten we onlangs ook een eerste update ontvangen van Nijntje, een konijntje van de wachtlijst dat hier eind augustus is vertrokken.  Ze woont samen met Rudy, die een beetje eenzaam was na de dood van opvanger Texas...

Dit berichtje kregen we binnen:
Nijntje stelt het goed bij ons. De eerste ochtend lag er heel veel haar in de ren en ik vreesde even dat ze gevochten hadden snachts, maar alles leek oké. Ze had ondertussen ook het eten en drinken gevonden en verkende druk de ren en het hok. Vanmorgen betrapte ik de tortelduifjes gezellig naast elkaar boven in hun hok. Toen ik het eten neerzette, werd Nijntje weggejaagd door Rudy. Blijkbaar mag hij als man in huis als eerste eten, maar daarna mocht Nijntje ook eens proeven :-). Ze heeft ondertussen ook al kennisgemaakt met de konijnenbuurtjes en de nieuwe kippenburen. Ze heeft helemaal geen schrik van onze hond die dolenthousiast over het nieuw vriendinnetje aan de draad heen en weer loopt. Integendeel, ze komt naar de draad gesprongen om aan zijn neus te snuffelen :D heel grappig. Hetzelfde met onze nieuwsgierige poezen, ook die kunnen op een snuffeltje rekenen :). Ze is verder ook heel actief. Daar waar onze andere konijntjes meestal rustig zitten en luieren, springt Nijntje de hele ren rond. Ik denk dat ze snel haar overtollige kilo'tjes kwijt zal zijn als ze zo voort doet ;-). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.