MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

dinsdag 10 oktober 2017

Verwende konijntjes in de zomer (deel 1)

De zomermaanden waren superdruk in de opvang, met veel logeetjes, maar ook veel gedumpte konijntjes die bij ons binnen kwamen. Daarom niet veel tijd om met de blog ook bezig te zijn, het verzorgen van de konijntjes en beantwoorden van de mails was al een fulltime job op zich... Gelukkig mochten we ook af en toe ook rekenen op donaties van mensen of organisaties, om ons zo te steunen!
Grote donatie van overschot van eten, toiletbakjes, drinkflesjes, speelgoed...

Grote doos vol snoepjes en kruiden

Via de groothandel mochten we ook 10 zakken junior Science Selective ophalen die bijna over datum zouden zijn, en we kregen nog een aantal kapotte huisjes (niet meer verkoopbaar maar wel nog bruikbaar voor onze konijntjes) en andere spulletjes om te verkopen mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.