MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

vrijdag 6 oktober 2017

Caafjes ter adoptie!Deze 3 schatjes hebben we overgenomen van een ander asiel, samen met nog een paar andere caafjes, konijnen en Russische dwerghamstertjes.

Het asiel waar ze vandaan komen, herplaatst hen jammer genoeg zonder eerst medische zorg te verlenen, castratie, vaccinatie (konijnen) in orde te brengen en/of info aan de kandidaat-adoptant te vragen (partnertje? huisvesting? voeding?). Daarom dat wij hen daar liever weghalen.

Deze 3 caafjes zijn gezond binnengekomen en wachten op een goede, nieuwe thuis.
(Indien interesse + voor alle info: bij HVK Oost!)

2 beertjes, nog jong (onvolgroeid), niet gecastreerd. Komen heel goed overeen en worden daarom samen herplaatst. Lief en sociaal.

Ernie

Poekie


 Beertje, eveneens onvolgroeid, nog niet gecastreerd. Lief maar beetje verlegen...

Fonzy
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.