MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

zaterdag 28 oktober 2017

Adopties tijdens herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie is het ook mogelijk om overdag langs te komen in HVK West te Oostkamp bij Vicky.  We hebben heel wat konijntjes die dringend op zoek zijn naar een nieuw huisje, omdat we zo ook weer de volgende konijnen op de wachtlijst kunnen aannemen. Want we  hebben voor het ogenblik weer héél véél aanvragen om konijntjes af te staan, maar nauwelijks afspraken voor adoptie helaas.
We hebben konijntjes om te koppelen in alle leeftijden en formaten, zowel gecastreerde rammen als voedsters, we hebben ook koppeltjes, een trio en zelfs een kwartet, en ook een heleboel langharige konijnen, die allemaal verlangen naar een definitief warm thuisje!
Voor de beschikbare konijntjes in Oostkamp kun je terecht op http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.