MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

woensdag 12 oktober 2016

Kruiden voor konijnen

Ik vond onlangs een prachtige link naar welke kruiden/planten gezond zijn voor je konijn en waar het allemaal goed voor is! Ik was informatie aan het opzoeken waar alle kruiden die ik had gekocht voor de opendeurdag en komende beursjes goed voor zijn! Mocht je interesse hebben in het kopen van kruiden, aarzel niet om ons te contacteren!!!We kunnen ook steeds pakketjes voor je klaarmaken, die je kan komen ophalen. We hebben onder andere peterseliesteeltjes, koriandersteeltjes, kervelsteeltjes en spinaziesteeltjes.  Deze kosten 5€ per kilo en kan ook gemengd worden.
We hebben ook speciale biks, met luzerne (5€ per kg), paardenbloem (2.50€ per kg) en kruidenbiks (7.50€ per kg).

Surf zeker eens naar http://www.deilenaar.nl/mediapool/129/1290349/data/eetbare_planten_konijnen.pdf

1 opmerking:

  1. De paardenbloembiks en de peterseliesteeltjes vallen hier heel goed in de smaak bij de caafs. Ik zal het laten weten als ze op zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.