Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 6 april 2022

Pension volzet voor de zomer 2022

PENSION VOLZET VOOR DE ZOMER 2022
We hebben al heel wat reservaties binnen voor de zomervakantie, en gezien de huidige omstandigheden ben ik helaas genoodzaakt om de komende reservaties voor de zomer on hold te houden.
We zijn beperkt in ruimte, en door omstandigheden wordt mijn ruimte nog beperkter (lees: mijn garage moet weer garage worden en de auto moet ten allen tijde kunnen binnen staan dixit mijn man). In de zomer staat mijn garage echt boordevol met hokken voor de logees, en houden we de grootste hokken buiten voor de logees en plaatsen we de opvangers dan een beetje kleiner.
Met de drukte die er nu heerst en de kans op een aantal nesten (die dus dan ten vroegste in juli kunnen vertrekken), ben ik dus genoodzaakt deze drastische beslissing te nemen...
Wie al gereserveerd heeft, is zeker van zijn plaats, maar ik kan dus helaas geen nieuwe reservaties aannemen.
Alvast mijn excuses als ik daardoor mensen in de problemen breng, en ik hoop maar dat er daardoor geen extra konijnen gedumpt worden... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.