Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 24 juni 2021

Pension helemaal volgeboekt voor de maand JULI

 

We hebben de afgelopen week weer heel veel pensionaanvragen binnengekregen, vermoedelijk omdat héél véél mensen nog last-minute op reis willen gaan na alle corona-perikelen.

Maar helaas zal ik van mijn hart een steen moeten maken, want alle nieuwe aanvragen voor de maand juli zal ik niet meer kunnen aannemen...

Ik zal nu al moeten puzzelen hoe ik in het bouwverlof hier meer dan 20 hokken moet opvullen met pensiongasten... 

Mijn beslissing is uiteraard niet evident, want wat zal er gebeuren met die diertjes als er geen opvang meer voor gevonden wordt...

Maar ik ben ook uiteraard beperkt in plaats, ik heb nu 7-8 buitenhokken voorzien voor logees, en de garage kan ik wel min of meer volzetten met binnenhokken, maar het moet uiteraard ook nog haalbaar blijven qua werk.

Dus moet ik helaas beslissen dat we voor de volledige maand juli al volgeboekt zijn en er geen nieuwe reservaties meer kunnen bijgenomen worden.

De mensen die de afgelopen dagen gemaild hebben, kunnen er wel nog bij, deze krijgen vandaag/morgen hier nog nieuws over.

Voor augustus zijn er wel nog beperkt plaatsen vrij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.