Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 1 februari 2020

Wat met je konijn als je op reis vertrekt?

Je hebt een konijn aangeschaft, om er altijd voor te zorgen. Dus ook als je op vakantie vertrekt, verdient je konijn de beste zorgen.

Eén gouden regel: dump je konijn niet! Konijnen kunnen niet alleen overleven, ze hebben jou nodig.

Ofwel kan je vragen aan familie, vrienden of buren om je konijn te verzorgen: een kleine moeite, maar je konijn zal heel tevreden zijn met de aandacht die het krijgt.

Als je geen beroep kunt doen op iemand, dan kan je je konijn ook altijd naar een opvang brengen om de vakantieperiode te overbruggen.
OPGELET: Wacht niet té lang om je plaatsje te reserveren, zeker voor de periode 15 juli tot eind juli, dan is het hier ook het drukst van allemaal!!

Mogelijkheden genoeg dus! Je konijn zal enthousiast op je wachten als je terug thuis bent.

Afbeeldingsresultaat voor enthousiast bunny

bron: depositphotos.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.