Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 16 februari 2019

Nieuwe samenwerking: HVK Kempen

We kunnen met veel fierheid vertellen dat we vanaf nu ook een vestiging hebben in de Kempen, nl in Pulderbos - Zandhoven!
Annelies Coosemans zal in die regio instaan voor de adopties van konijnen.
Ze stelt zich graag even aan jullie voor!

Mijn naam is Annelies, ik ben 34 jaar en ben al van klein meisje af, gepassioneerd door dieren. 5 jaar geleden was ikzelf op zoek naar een konijntje en ben ik zo bij een konijnenopvang terechtgekomen. Ik zag dat de vraag naar opvangplaatsen groot was en dit was het begin van een konijnenavontuur. De passie voor konijnen groeide en nu heb ik plaats om 30 konijnen op te vangen. Foto's en video's van de konijntjes die bij ons zitten kan je terugvinden op de facebookpagina: Adopteer een konijn. Daarnaast heb ik zelf ook nog een hele beestenboel. 3 honden, 5 katten, mijn eigen konijntjes, wat schaapjes, eendjes, kippen en een geit. Een kleine boerderij. 
Mijn man heeft ondertussen ook de microbe van de dierenliefde overgenomen en samen zijn wij ons gaan omscholen tot trimmer en verzorgen wij nu honden, katten en konijntjes in ons mobiel kapsalon. Doordat ons huis ook eigenlijk helemaal is ingericht naar de wensen van de dieren is dan ook het idee ontstaan van een katten- en konijnenhotel . Meer informatie over onze diensten kan je terugvinden op:www.poezenwoef.be


We zijn ontzettend blij om Annelies in ons team te mogen verwelkomen, en zo nog meer konijntjes te kunnen helpen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.