Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 10 november 2017

Scrap for Life

Dit jaar hebben we ons aangemeld om als goede doel mee te doen met Music for Life.  Een leuke manier zodat mensen ons op die manier kunnen helpen met een actie te organiseren en centjes in te zamelen voor de konijntjes!
In samenwerking met Creanijn Scrapbooking wordt een leuke creatieve dag georganiseerd, waar iedereen aan zijn/haar eigen project kan werken.

SCRAP FOR LIFE t.v.v. Het Vrolijke Konijnenhol!
Kom op zaterdag 2 december een ganse dag (9u-17u) gezellig scrappen of kaartjes maken in gezelschap van andere creatievelingen! Creanijn Scrapbooking begeleidt je indien nodig, en bovendien zal er heel veel materiaal ter beschikking worden gesteld, zodat je van jouw album of kaartje een mooi project kan maken!
Basismateriaal zoals snijmes, lijm/dubbelzijdige plakband, foto's, stiften/potloden waar je je stempelafdrukjes mee inkleurt, breng je zelf mee. Tijdens de dag word er ook materiaal ter beschikking gesteld, zoals stempeltjes, papier, bloemen, lint, ... Elke deelnemer krijgt ook een goodiebag naar keuze (voor scrapbooking of kaartjesmaken).
Bovendien houden we ook nog een scraprommelmarkt met leuke knutselspulletjes aan superprijsjes, allemaal ten voordele van de konijntjes!

Kostprijs voor deze dag is 25€, drank, lunch en versnaperingen inbegrepen.
VOORAF INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK 
(deadline 15 november 2017) via 

met als onderwerp: Inschrijving Scrap for Life

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.