Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 6 februari 2017

Statistieken januari


We hadden gehoopt om 2017 rustig te kunnen beginnen, maar in het nieuwe jaar wordt er alweer druk gedumpt en afgestaan helaas. Als er dan ook nog wat zwangere dames tussenzitten, lopen onze aantallen weer snel op natuurlijk. Voorlopig krijgen we meer aanvragen binnen om konijnen af te staan, dan dat we mailtjes krijgen om konijnen te adopteren.  Heel frustrerend, omdat we echt zoveel mogelijk konijntjes willen helpen.

JANUARI
Binnengekomen: 28 konijnen (waarvan 14 vondelingen)
Geplaatst: 21 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 7 (kleintjes van Freya)
Overlijdens: 1 (Kemba)

Als dit een indicatie is voor de rest van 2017 dan staan wij en de konijnen er niet goed op en gaan we los over de 300 opgevangen konijnen dit jaar.  Gelukkig dat we kunnen rekenen op Vicky en Katja als hoofdzetels, en de gastgezinnen om alle diertjes een tijdelijk huisje te kunnen geven.
We zijn blij dat de adopties blijven lopen, maar die aantallen komen voorlopig nog niet bij elkaar in de buurt! Zolang er zwangere voedsters binnenkomen en mensen overal konijnen zomaar dumpen,  zal er spijtig genoeg ook nooit verandering in komen. Maar we blijven ons best doen voor die arme stakkers!!

Dus heb je nog een plaats vrij om een leuk verblijf te maken voor 2 super leuke dieren (of zelfs meer), aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Er zijn nog zoveel konijnen die een gouden thuis nodig hebben!

Kijk zeker even op onze pagina: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie.html

Ben je op zoek naar een kleiner dier kijk dan even bij onze cavia's: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/cavias.html
en onze hamsters: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/hamsters-ter-adoptie.html

Je mag ons steeds contacteren voor meer info!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.