Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 23 februari 2014

ANIDO Deel 6: Diverse standen & sponsers

Er waren natuurlijk héél véél stands, waarvan de meeste zich gaan richten op honden, maar we willen jullie toch nog een paar leuke dingen en sponsers aan jullie voorstellen!
Bij Flamingo zag ik deze hokken, en het leuke is dat je de ren kan uittrekken, zodat de konijntjes extra huppelruimte krijgen!  Helaas zijn heel wat hokken die andere firma's maken aan de kleine kant, maar dat heeft ook voor een stuk met de winkeliers te maken, omdat ze geen ruimte hebben om grote hokken als voorbeeld in de winkel te plaatsen...

En voor de hondenliefhebbers willen we ook even twee sponsers voorstellen, die ons staaltjes hondenvoer en snoepjes leveren voor de "altijd prijs tombola" op Beestjes en Baasjes tijdens het paasweekend.
Op de stand van Carnis werden staaltjes uitgedeeld, en ik kreeg er ook meteen een aantal mee.   Zij produceren natuurlijke kwaliteitsvoeding met uitgebalanceerde natuurlijke grondstoffen. Deze zijn noodzakelijk voor een optimale vertering. Er worden geen kleur- geur- en smaakstoffen toegevoegd in de Carnis-producten. Carnis® heeft een uitgebreide lijn aan natuurlijke voedingsproducten zoals geperste brokken, houdbare worsten, natuurlijke snacks en aanvullende voedingen, maar ook een hele lijn natuurlijke vachtverzorging en een bio reinigingsmiddel! Meer info en eventueel bestellen kan via hun website:  http://www.carnis.nl/

En tot slot zijn we ook blij dat Hupple al min of meer heeft toegezegd om ons te helpen aan lekkere snoepjes voor honden en ook katten.  Ik vind het wel een grappige naam van de firma, omdat ik "huppel" altijd associeer met konijnen, maar nu is de link alvast gelegd met onze konijnenopvang!  Ze zijn gespecialiseerd in het maken van beloningen voor honden tijdens het trainen of spelen. Meer info over hun producten vind je op de website: http://www.hupple.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.