Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 26 augustus 2013

Fientje, het blinde konijntje

Vandaag is Fientje aangekomen in de opvang.  Ze werd gratis aangeboden op een zoekertjessite omwille van het feit dat ze blind is van bij de geboorte.  Je ziet dat ze inderdaad een grijze schijn over haar oogjes heeft, maar toch "ziet" ze het verschil tussen licht en donker.  Ondanks haar handicap is het wel een actief konijntje, en ook haar reukzin in ondertussen al een stuk beter ontwikkeld.
Ze zal gekoppeld worden aan Isis, een andere Nederlandse Hangoor Dwerg die als huiskonijn bij Ann inwoont.  En ze zal zeker dubbel en dik verwend worden, want ik (Vicky) zal meter worden van deze lieverd.  Ik had haar het liefst zelf geadopteerd, maar omdat 9 konijnen hier toch al een mooi aantal is (volgens mijn man ;-) ) blijft ze in de opvang, en ben ik haar meter!

1 opmerking:

  1. Ocharme dat lieve beestje toch. Jullie zijn echt haar reddende engeltjes. Zo lief en mooi van jullie dat jullie je over dit lieverdje willen ontfermen.

    BeantwoordenVerwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.