MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

woensdag 24 mei 2017

Nieuwe regels voor adoptie

We willen ook even aandacht vragen voor een paar nieuwe "regels" in verband met de adoptie van konijnen.
Soms hebben mensen interesse in een koppeltje, waarvan het ene konijntje bij mij zit in Oostkamp, en het andere bij Katja in Horebeke. Of er wordt gevraagd om bepaalde konijntjes van de ene vestiging naar de andere vestiging te brengen om daar te koppelen.  
Omdat dit ook nodeloos stress oplevert voor de konijnen, maar ook extra tijd vraagt van ons, hebben we de beslissing genomen om de konijnen enkel te laten adopteren in de vestiging waar ze zich bevinden.

Je kan dus zelf de keuze maken tussen onze beide vestigingen, en gelieve ook de verantwoordelijke persoon meteen te contacteren bij interesse in één of meerdere konijnen. Elke vestiging heeft zijn eigen adoptie-pagina en mailadres om af te spreken.

HVK West bij Vicky in Oostkamp (West-Vlaanderen)
Contact:

HVK Oost bij Katja in Horebeke (Oost-Vlaanderen)
Contact:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.