MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

dinsdag 23 mei 2017

Hoe kun je ons contacteren?

Sinds een paar maanden hebben we 2 hoofdzetels, namelijk in West- en Oost-Vlaanderen. Om ervoor te zorgen dat de vragen meteen bij de juiste persoon terecht komen, hier nog even een overzichtje.

HVK West bij Vicky in Oostkamp (West-Vlaanderen)
Contact:

HVK Oost bij Katja in Horebeke (Oost-Vlaanderen)
Contact:Er is een reden waarom zowel ons telefoonnummer als adres niet op onze site staan, gelieve hier dan ook rekening mee te houden!

We werken enkel op afspraak, omdat we de opvang enkel als hobby doen, en er dus ook nog een full-time job op nahouden.
Ten tweede is het soms zo dat we druk bezig zijn met de verzorging van de konijnen of dat we bezig zijn met koppelingen of adopties, en dat we dan in feite gestoord worden als de telefoon gaat.  Bij het sturen van een mailtje kunnen we in alle rust de gegevens van het konijn opzoeken en je zo te woord staan.  We zijn heel vlot bereikbaar via mail of Facebookberichtjes (enkel beheerd door Vicky uit Oostkamp).
En bovendien hebben we ook nog een leven naast de konijntjes, en moet er ook ander werk gedaan worden.  We runnen de opvang puur als hobby, waar héél véél tijd en energie in kruipt.
Ten derde kunnen we op die manier meteen de afspraak in de agenda inplannen, bij een telefoongesprek terwijl we met andere dingen bezig ben, kan het zijn dat we dit uit het oog verliezen.

Waarom staat ons adres niet openbaar op deze blog???  Dit vooral om te vermijden dat er hier konijnen aan de deur afgezet worden zonder extra informatie...  In de meeste gevallen zitten we op onze maximale capaciteit, en willen we voldoende ruimte en aandacht geven aan de konijnen en willen we graag kunnen inplannen waar de konijnen terecht kunnen van de opvanggezinnen. En bovendien krijgen we graag zoveel mogelijk informatie over het konijn in kwestie, zodat we het in de best mogelijke omstandigheden kunnen opvangen.
Het is uiteraard wel mogelijk om de opvang in Oostkamp of Horebeke te bezoeken en de konijntjes te bekijken, maar enkel op afspraak (via mail uiteraard) en ook bij uitzondering, omdat we onze vrije tijd ten volle willen spenderen aan de verzorging van de konijntjes.

Mensen die konijnen willen afstaan, kunnen terecht op deze pagina voor meer informatie voor de procedure: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/wachtlijst.html We zijn helaas niet in de mogelijkheid om van vandaag op morgen meteen te helpen, maar we proberen altijd voor een snelle oplossing te zorgen als het enigszins mogelijk is.  We sturen een vragenlijst door om zoveel mogelijk informatie over het konijn te krijgen.  We nemen konijnen binnen op basis van het terugsturen van de vragenlijst, en kijken bij wie van de gastgezinnen er enigszins plaats is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.