MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

donderdag 11 mei 2017

Adopteer een konijn

Vaak wachten mensen een hele lange tijd als één van hun konijntjes gestorven is, omdat een nieuw konijn in huis nemen te veel pijn zou doen, en misschien zelfs verraad zou zijn tegen het gestorven konijn.  Maar niets is minder waar!  Sommige konijntjes kunnen echt gaan treuren om het verlies van een partner, en stoppen met eten, met alle gevolgen van dien.
Gelukkig vinden ook veel mensen op die manier de weg naar onze opvang, op zoek naar een nieuwe partner voor hun konijn.  We proberen dan ook zo snel mogelijk te helpen om een geschikte partner te vinden en een afspraak te maken om te koppelen.
En zo wordt er weer een sukkelaartje uit onze opvang gered en krijgt een nieuwe thuis, en hebben wij weer plaats vrij om een nieuw konijntje te ontvangen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.