MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

zondag 19 februari 2017

Veranderingen op de blog ivm adopties

Omdat onze nieuwe medewerkster Katja ook sinds januari de 2de hoofdzetels is van Het Vrolijke Konijnenhol (HVK Oost), hebben we beslist om ook onze adoptiepagina's op te splitsen.  Zo is het voor mensen iets makkelijker zoeken naar konijntjes in hun eigen regio, en is het voor de verantwoordelijken ook iets makkelijker om alles bij te houden op een eigen pagina.
Zo ziet het er dus vanaf nu uit op onze blog

Vicky blijft verantwoordelijk voor HVK West, zijnde de adopties in West-Vlaanderen en dat dus te Oostkamp.  We kunnen gelukkig ook blijven rekenen op onze gastgezinnen Roos (Oostkamp), Kelly (Koekelare) en Mathieu (Roeselare) voor het opvangen van extra konijntjes.
Alle konijntjes in West-Vlaanderen vind je hier: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie.html

Katja is dus de verantwoordelijke van HVK Oost, en zorgt in Oost-Vlaanderen voor de konijntjes en adopties te Horebeke.  Ook Nathalia (Oosterzele) blijft voor ons een aantal konijntjes opvangen.  
Deze konijntjes in Oost-Vlaanderen zijn hier te zien: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie-hvk-oost.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.