MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

maandag 27 februari 2017

Eenzame konijntjes

Zelfs al zou je 4 uur per dag intensief met je konijntjes bezig zijn...
Dan zijn ze nog 20 uur per dag alleen.  Dat komt overeen met 600 eenzame uren op een maand en 57.600 uren in een heel konijnenleven...
Goede verzorging en veel werk steken in je konijntje kan helaas NOOIT een ander konijntje vervangen.  Een konijn zou ALTIJD minstens één soortgenootje moeten hebben om mee te knuffelen, de wereld te verkennen en gewoon om een beter en gezonder konijn te zijn.
In Oostenrijk en Zwitserland is het zelf bij wet verboden om één konijntje te houden.

Daarom opteren wij ook om konijnen per 2 (of meer) te houden, want het zijn uiteraard sociale dieren en het is gewoon zoveel leuker om ze dingen samen te zien doen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.