MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

dinsdag 7 februari 2017

Op tijd komen...

De laatste tijd blijkt dat mensen het niet meer zo nauw nemen met de afgesproken tijden.  Het begrip "rond" wordt nogal ruim geïnterpreteerd, met als gevolg dat sommige mensen wel een halfuur tot een uur te laat komen, zonder iets te verwittigen.  We zijn behoorlijk makkelijk bereikbaar via mail, en zeker als iemand op komst is, hou ik de mail supergoed in de gaten.
Er worden vaak afspraken gemaakt 's avonds, maar ik heb ook een man die graag meteen aan tafel gaat als hij thuiskomt, en niet nog moet wachten "tot de mensen weer weg zijn".
Of in het weekend worden vaak meerdere afspraken na elkaar gepland, waar we voor iedere koppeling en adoptie zo'n halfuurtje uittrekken om iedereen goed te woord te kunnen staan en geen dubbele koppelingen te moeten doen.
Daarom lieve mensen, KOM A.U.B. OP TIJD!!! Wij hebben ook nog een familie en werk buiten de opvang, en zouden het fijn vinden mochten de afspraken op tijd door kunnen gaan!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.