Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 6 mei 2013

Van Beatle naar Skinhead (of toch bijna...)

Beatle Bunny is onze mascotte, en ze heeft haar naam zeker niet gestolen.  Het is zelfs zo erg dat we nauwelijks haar ogen kunnen zien, omdat het haar er zo voorhangt. 
Dit was Beatle toen ze in maart bij ons binnen kwam, maar ondertussen was haar haar alweer flink bijgegroeid.

Ann en ik hadden al meerdere keren gezegd dat we haar moesten bijtrimmen, maar door het andere werk in de opvang was het er nog niet van gekomen.  Dus hebben we afgelopen woensdag maar meteen na alle kuiswerk haar onder handen genomen.
Er zaten overal behoorlijke klitten, dus met behulp van de tondeuse probeerden we die zoveel mogelijk te verwijderen.  We begonnen met haar hoofdje, en het haar rond haar ogen weg te nemen, zodat het diertje eindelijk eens wat zou zien. 



Er was behoorlijk wat werk aan, en na de tondeuse ging Ann aan de slag om de klitten die te dicht zaten bij de huid, af te knippen met een schaar.



Oscar kwam ook een keer alles inspecteren

En zo is onze Beatle dus serieus gekortwiekt, en hopelijk kunnen we haar vacht de komende tijd beter onderhouden. Zoals je ziet, hebben we er serieus wat afgedaan!!!



En dit is dus het eindresultaat!!!

Mocht jouw konijn ook vachtproblemen hebben, dan bieden wij ook de service aan voor het trimmen van het haar.  Voor een gewone behandeling vragen we 5€, voor moeilijke gevallen met véél klitten (waar we dus ook veel werk aan hebben) vragen we 10€. Mocht je interesse hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren!!!

1 opmerking:

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.