MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 27 maart 2013

Konijnenhol Collectebus

Omdat we voor de opvang voorlopig nog helemaal afhankelijk zijn van inkomsten van adoptie, het pension en uiteraard ook giften van mensen, zullen we ook beginnen met het inzamelen van centjes op diverse plaatsen in de regio Kortemark - Oostkamp - Brugge. Dit gaan we doen aan de hand van deze gepersonaliseerde collectebussen.

Heb je ook een winkel of weet je wel een winkel waar we een dergelijke collectebus mogen plaatsen voor een paar weken/maanden?  Aarzel dan niet om ons te contacteren!!!  We bezorgen je dan een dergelijk potje die jij bij de winkel zet (adres ook even doorspelen voor de administratie) en die je dan na een paar weken/maanden terug bezorgt aan ons.
Alvast bedankt voor jullie medewerking!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.