Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 25 maart 2013

Amigo (onze allereerste adoptant!)

Op vrijdag 22 maart is onze allereerste adoptant AMIGO binnen gekomen.  Het is een mannetje, weegt 1500g en is vermoedelijk 1 à 2 jaar.
Op deze foto is zijn pootje een beetje nat, omdat hij nogal geweldig was toen we hem uit het hok wilden halen en in zijn drinkbak is terecht gekomen...

Hij werd gevonden in een wei bij een kweker te Torhout, die hem in één van zijn hokken stak.  Blijkbaar moet hij daar ontsnapt zijn en het nogal bont gemaakt hebben bij de vrouwtjes, met heel wat zwangerschappen en kleintjes tot gevolg... Zo is mascotte Beatle Bunny (die bij Ann blijft) een dochter van hem.
Amigo is ook een beetje van het type "leeuwenkopje" omdat hij nogal lang haar heeft op zijn hoofd en wangen.

Daarom is hij dus terecht gekomen bij Het Vrolijke Konijnenhol.  Na een checkup en castratie bij de dierenarts zal hij kunnen geadopteerd worden.
We vragen hiervoor een bijdrage van 20€ voor de medische kosten en verzorging.
Amigo kan wel al gereserveerd worden, aarzel niet om ons te contacteren bij interesse!!!
Amigo lekker op zijn gemakje in de grote kooi!

Voor alle konijnen die op dit moment ter adoptie staan: 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.