MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 28 maart 2013

Johannesbroodsnacks van onze sponser BEAPHAR

Vandaag ben ik even over en weer gereden naar Poperinge om gesponserde dingen op te halen van Beaphar.  Het was even zoeken voor de juiste straat, maar gelukkig met een GPS en een beetje gezond verstand zijn we er geraakt!  En ziehier dus de foto van de vlaggen en hun logo nog een keer in detail!


Ze hadden ons Johannesbroodsnacks beloofd, en dit was dus de "buit".  En er was nog plaats over in de auto!  Van Poperinge ging het meteen naar onze opvang te Kortemark, waar ik meteen de dozen heb afgezet.  Eén doosje is meegekomen richting Oostkamp voor mijn konijnen hier, en de rest gaan we als tussendoortje geven aan de opvangkonijnen.
Beaphar, van harte bedankt voor het schenken van deze spulletjes, en hopelijk mogen we in de toekomst nog meer leuke extra's van jullie verwachten!!!


Johannesbrood is in feite een soort van houten omhulsel van de zaadjes van de Johannesbroodboom, een typische plant in het zuiden.  Deze stukjes kun je als extraatje geven of een paar stukjes mengen met het gewoon voer.  Het is niet alleen lekker, maar heeft ook geneeskrachtige eigenschappen:
* tegen botontkalking
* tegen darmklachten (diarree en krampen)
* eetlustopwekkend
* goed voor de spijsvertering
* goed voor de vacht

Dus we zijn ontzettend blij met deze bijdrage van Beaphar, zo kunnen we onze konijnen weer extra verwennen, want de meeste opvangers kunnen dit goed gebruiken!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.