MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 24 maart 2013

Eerste artikels in ons winkeltje!

Ons winkeltje op http://www.easywebshop.com/hetvrolijkekonijnenhol/ is ondertussen gevuld met de eerste artikelen.  Het zijn handgemaakte kaartjes met leuke hangoorkonijnen in diverse kleuren.  Er zullen binnenkort nog meer gelijkaardige kaartjes gemaakt worden in andere kleuren.  Ook de tekst (nu Happy Birthday) kan ook aangepast worden.  Aarzel niet om ons te contacteren als je meer info wilt over deze kaarten.  Deze kaarten worden verkocht aan 2€ per stuk (met enveloppe) en de opbrengst gaat integraal naar de konijnenopvang!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.