MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

zaterdag 21 januari 2017

Superverwende konijnen (deel 1)

Voor onze kerstsluiting hebben we van diverse hoeken leuke dingen gedoneerd gekregen voor onze opvangers!

Ann adopteerde 2 konijntjes die ze voortaan binnen zou houden, en we kregen een mooi buitenhok cadeau.  Weliswaar gebruikt maar zeker nog bruikbaar voor de konijntjes.  Ondertussen hebben Moustache (zonder tandjes), Opale en Kaylee (konijntjes van 7 dagen oud die ik met de hand heb opgevoed) daar hun intrek in genomen.

We mochten dan ook nog bij Shani een ruim buitenhok ophalen, en die hebben we pas vandaag in elkaar kunnen steken.  Altijd leuk om nieuwe ruime hokken beschikbaar te hebben, zodat we onze oudere en versleten hokken kunnen vervangen.  Het hokje wordt nu bewoond door blijvertjes dove Quasimodo en Velvet.

Kiekeboe!  We zijn al geïnstalleerd!


Van onze vaste sponser Supreme Petfoods kregen we ook weer een aantal zakken Science Selective gedoneerd, in ruil voor de kasticketjes van Science Selective dat we sparen en opsturen.  Daarnaast kregen we ook nog de nieuwe snacks om uit te proberen, en zakjes SS en Fibafirst om mee te geven met de geadopteerde konijntjes.  Over die nieuwe snacks gaan we het binnenkort nog uitgebreid hebben!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.