MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

maandag 16 januari 2017

Nieuwe 2de hoofdzetel

We zijn ontzettend blij dat we sinds kort Katja hebben mogen verwelkomen in het team van Het Vrolijke Konijnenhol, want net als in het verleden betekent dat dat we vanaf nu ook bij Katja in Hundelgem de adopties kunnen laten doorgaan, bij voorkeur voor de konijntjes die bij haar of Nathalia verblijven.
Dat betekent dat we weer 2 hoofdzetels hebben dus voor adopties!
HVK West : in Oostkamp (West-Vlaanderen bij Vicky)
HVK Oost : in Hundelgem (Oost-Vlaanderen bij Katja)

 Laten we Katja even voorstellen, want ze heeft net als Vicky behoorlijk wat ervaring met konijntjes!

Katja is eerst gedurende 8 jaar medestichter van vzw het Knabbelthuisje (konijnen en knaagdierenasiel te Melsele) geweest. Toen de asielhoudster besloot ermee te stoppen, heeft zij aansluiting gezocht bij Het Vrolijke Konijnenhol. Zelf heeft zij al ruim 10 jaar konijnen en tijdens de werking voor het Knabbelthuisje zijn heel wat sukkeltjes, die niet herplaatsbaar waren omwille van chronische ziektes, verlammingen of karakter, blijven hangen. Permanent heeft ze zo'n 20 blijvertjes. Vanaf januari 2017 is het de bedoeling dat zij ook actief konijnen opvangt én herplaatst, onder de vleugels van het Vrolijke Konijnenhol. Voorlopig is dit nog vanuit Hundelgem (Zwalm), maar binnen een paar maand zal alles vanuit Horebeke gebeuren. De opvangcapaciteit zal variëren en ook afhangen van de nood en het aantal eigen probleemkonijntjes (die ook zeer veel verzorging vragen) en ander eigen dieren, maar zal toch ook permanent zo'n 10 zijn. Zieke konijnen worden ook apart geplaatst van de gezonde!
Blijvertje Pimmetje

We zijn ontzettend blij dat we op die manier nog meer dieren zullen kunnen helpen en ook een nieuwe regio bereiken voor adopties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.