MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

vrijdag 20 januari 2017

Jaarstatistieken 2016


In het begin van het nieuwe jaar kijken we graag even terug op het vorige. 2016 was een jaar van uitersten, de aantallen zijn duizelingwekkend, maar ik vrees dat dat niet meer zal veranderen.

* 288 arme konijntjes kwamen er binnen (wat dus een gemiddelde is van 24 konijnen per maand!) Ook meer en meer gedumpte konijntjes worden bij ons binnengebracht. Dit jaar waren dat er maar liefst 57.

* Hiervan werden er 199 geadopteerd (een gemiddelde van 17 konijnen per maand)

* 1  konijntje blijft permanent in de opvang wonen

* Er werden 32 konijntjes geboren in de opvang, toen we zwangere vrouwtjes binnen kregen.

* Helaas stierven er ook 33 konijntjes, wat we uiteraard betreuren. Soms komen ze ziek of verwaarloosd binnen en komen onze zorgen helaas te laat.Meer dan ooit blijkt dat onze opvang broodnodig is, want waar zouden die honderden dieren anders belanden? We zijn ook ontzettend blij dat we steun krijgen van heel wat sponsers en dat we genoeg gastgezinnen en medewerkers blijven hebben om al onze konijnen een nieuwe toekomst te kunnen geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.