MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

donderdag 19 januari 2017

Statistieken december


In de aanloop naar het nieuwe jaar was het iets rustiger in de opvang. We genoten ook even van een welverdiende vakantie wat adopties en aankomst van nieuwe konijntjes betreft.
Toch kwamen er nog genoeg diertjes binnen en werden er vooral weer veel gedumpt, zoals je hieronder kan zien. Erg jammer, want de konijnen hebben hier absoluut niet om gevraagd, zij willen gewoon een mooie thuis en hopelijk kunnen we hen dat toch nog geven!
Kijk even mee naar de cijfers van de laatste maand van 2016.

DECEMBER
Binnengekomen: 16 konijnen (waarvan 11 vondelingen)
Geplaatst: 14 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 3 (Flick, Cardina & Quito)

Deze lieverds zoeken nog een nieuw baasje! http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie.html

Er zijn ook nog heel wat cavia's binnengekomen die zeker een mooie thuis verdienen http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/cavias.html

En we hopen dat we onze hamsters ook kunnen laten adopteren http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/hamsters-ter-adoptie.html

Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer info!

En uiteraard mogen jullie blijven reclame maken voor ons, hoe meer reclame, hoe meer konijnen er geholpen kunnen worden!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.