MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

zaterdag 26 november 2016

Konijnencongres op 10 decemberOp zaterdag 10 december is het al weer het 2de konijnencongres in België, en ook wij van Het Vrolijke Konijnenhol zijn weer van de partij!
Je kan je nog steeds inschrijven hiervoor!  Tickets kosten 45€, waarvan een groot deel geschonken wordt aan de deelnemende konijnenopvangen, dus je steunt er op die manier ook weer héél véél konijntjes mee.
En er is ook een mini-market met allerlei leuke spulletjes voor je konijn, en we maken zelfs een heuse "altijd-prijs tombola" met alleen maar konijnenspulletjes en ook geschenkmanden voor de feestdagen, speciaal voor je lieverds!

Dit is alvast het programma!

Meer info kun je vinden op:
http://konijnencongres.nl/belgie/
https://www.facebook.com/events/641165736045268/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.