MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

dinsdag 8 november 2016

Konijnen en pellets

Veel van de konijnenpotjes zijn op zich te groot om de dagelijkse hoeveelheid korreltjes te bevatten.  De richtlijn is zo'n 20 à 25 gram per kilogram konijn.
Uiteraard kun je ook je konijn laten werken voor het eten, door het voer te verstoppen tussen het hooi bijvoorbeeld, door het hok te gooien, ...
Belangrijkste is dat het konijn voldoende hooi eet, bij een teveel aan korrels kan het zijn dat het konijn te weinig hooi eet en daardoor te dik wordt of andere problemen krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.