MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

vrijdag 25 november 2016

Huisvesting

Elke week proberen we weer aan te tonen hoe een goede huisvesting voor konijnen er zou moeten uitzien. We hopen dat we zo het misverstand dat een konijn zijn ganse leven in een veel te klein hokje moet leven, uit de wereld kunnen helpen.  Konijntjes hebben vooral véél ruimte nodig, hoe meer, hoe liever natuurlijk!

Meer voorbeelden in informatie vind je onder http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/search/label/huisvesting


FOUT!
Vaak zien we op de zoekertjessites de vreemdste hokken voor konijnen... Het konijntje kan hier met moeite zijn kont keren, en de verdiepjes brengen ook niet echt meer ruimte op...

GOED! 


Een ruime ren, boordevol schuilplaatsen en ontspanningsmogelijkheden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.