MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

dinsdag 13 september 2016

GOED TERECHT: Zuzu

Onze grote lieve teddybeer Zuzu viel bij veel mensen in de smaak, en waren vooral onder de indruk van zijn grootte... Tja, een konijn van zo'n 8.5 kg, dat zie je ook niet elke dag natuurlijk. Maar ondertussen is hij weer een paar weken op zijn nieuwe adres, en is het grote liefde met de Vlaamse reus dame aldaar!
En de foto's illustreren zoals we hem kennen: een lamme goedzak!Ondertussen lopen ze ook vaak los in de tuin, en genieten dat ze doen!!!

Zalig om hem zo te zien, en te zeggen dat hij ten dode was opgeschreven, want de fokker zou hem dus dood maken, omdat hij te dik was om te fokken en een serieus probleem had met zijn oogje.  Bij de dierenarts bleek dat een dicht traankanaal te zijn, en dat probleem was op zich ook snel opgelost... Het doet altijd deugd om te zien dat zo'n konijnen ook goed op hun pootjes terecht komen, en nu ten volle kunnen genieten van hun konijnenleventje!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.