MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

maandag 26 september 2016

GOED TERECHT: Ramsey

Ramsey is één van de vele gedumpte konijntjes die we dit jaar hebben binnen gekregen... Hij werd gevonden bij een tankstation en gevangen door lieve mensen.  Hij was behoorlijk tam dus het was al bij al niet zo moeilijk om hem te pakken.  Hij werd bij ons binnen gebracht, om te zoeken naar een nieuwe thuis. 

Gevonden...

Tijdens de opendeurdag waren er mensen op zoek naar een ram en ze waren meteen verliefd op Ramsey.  En aangezien hun voedster gesteriliseerd was, kon hij al een paar dagen na zijn castratie vertrekken.  We kregen dezelfde dag nog een aantal foto's binnen van het kersverse koppeltje in hun nieuwe hok.  En in het voorjaar wordt hun verblijf nog uitgebreid met een leuke ren!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.