MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

woensdag 3 februari 2016

Love is in the air...

Hallo iedereen! Ik( Kelly) wil jullie even voorstellen aan de koppeltjes die bij mij verblijven! Zij werden dit weekend met succes gekoppeld!

Eerst en vooral wil ik jullie voorstellen aan Pumba en Quaxy. Pumba en Quaxy
werden als koppel in de opvang gebracht. Pumba bleek niet gecastreerd te zijn, waardoor ze uit elkaar moesten. Ook was er kans dat Quaxy zwanger was... Ze had twee kleintjes, maar die zijn helaas ook vrij snel gestorven. Pumba kwam even na de castratie bij mij terecht, al enkele weken geleden. Nu zowel Quaxy als Pumba alleen zaten, dachten wij in de opvang dat het misschien een leuk idee zou zijn om ze terug te herenigen. En ja hoor! Het was nog steeds dikke liefde! Bij de koppeling begonnen ze meteen elkaar kusjes te geven! Volgens mij hebben ze elkaar echt gemist :D.

Het leuke koppeltje!
Zowel Pumba als Quaxy zijn nieuwsgierig. Ze zijn erg energiek, maar ook heel erg lief! Ze vragen vaak een streeltje! Helaas merken wij in de opvang dat witte konijntjes (en al zeker albino's) minder snel geadopteerd worden dan andere konijnen. Het is zo dat ze soms heel lang in de opvang blijven, terwijl dit konijntjes zijn als een ander! Wie geeft deze 2 lieverds een goed huisje? 
Pluchke is zo blij met zijn nieuwe vriendinnetje Beauty!
Pluchke verblijft al enkele weken bij mij in de opvang en is ondertussen ook al even gecastreerd. Zaterdag in de morgen kwamen mensen Beauty brengen, die een mannetje hoorde te zijn. Na een check bleek dit een prachtige dame te zijn. Zowel Beauty als Pluchke gingen zaterdag mee naar Vicky. Dit voor het vaccin, en Pluchke ging misschien daten met een andere dame. Het bleek met een andere ex-ram goed te klikken waardoor Pluchke terug mee mocht. We probeerde de twee bonte hangoren Beauty en Pluchke aan elkaar te koppelen en ook dit bleek een groot succes!

Pluchke is een nog terughoudende jongen, maar bloeit langzaam open! Zeker nu hij gekoppeld is merk ik op enkele dagen een groot verschil. Beauty daarintegen is een erg spontane dame, die graag gezien is. Ze is erg nieuwsgierig, en zoekt graag aandacht. Ze is erg lief! Ook zij wachten op een nieuwe thuis!

Deze konijntjes kunnen enkel als koppel geadopteerd worden. Wie geeft hen een gouden mandje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.