Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 9 maart 2014

NIEUWE SPONSER: Vadigran

We zijn ontzettend blij dat we jullie even onze nieuwe sponser mogen voorstellen, namelijk VADIGRAN! Donderdag hebben we even een aantal dingen op een rijtje gezet, en we zijn ontzettend blij dat zij ook onze opvang mee willen steunen.
Vadigran is een grote speler op de markt van huisdieren en heeft een uitgebreid assortiment, dus ook voor konijnen.  En sinds kort zijn ze met een nieuw voer op de markt, namelijk Terra.  Ik had hier al op de Anido vakbeurs kennis mee gemaakt (zie ook dit berichtje: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/2014/02/anido-deel-3-terra-van-vadigran.html) en toen een zak meegekregen om uit te proberen.  Maar vanaf nu gaan we dus regelmatig dit voer binnenkrijgen, en bovendien gaan we dit ook in de toekomst kunnen meegeven aan de geadopteerde konijntjes!!!

Nathalie bracht een heleboel zakken mee, in totaal 15 kilo, en de zakjes hebben we ondertussen al verdeeld over onze verschillende vestigingen en gastgezinnen.
Op die manier kunnen we allemaal (allé, de konijntjes toch!) dit nieuwe product uittesten en kijken wat de konijnen ervan vinden.  Het is zeker en vast een supervoer, wetenschappelijk onderbouwd, voor een zo goed mogelijke combinatie van voedingsstoffen die de konijnen nodig hebben.  Zo vind je er onder andere ook luzernegras in, en stukjes wilg om de tanden goed te laten afslijten.  En uiteraard ook lekkernijen, zoals gedroogde wortel en maisvlokken. Kortom, alles wat een konijnenmaagje verlangt!!!
Detailfoto van het voer

Terra voor konijnen bestaat in twee varianten, namelijk Junior/dwergkonijn (met de blauwe Franse hangoor op) en voor "gewone" konijnen (met de grote Vlinder), van telkens 1 kg of 2.25 kg.
Bij de Juniorversie zit er iets meer eiwit, vet en vitaminen in dan in de andere versie.

Snoezie bij Els is het al goed aan het uitproberen! 

En het is zeker en vast goedgekeurd.  Ook Bono, een kieskeurige eter, begint te smijten met zijn voerbakje als er geen Terra meer inzit!!!  En ook de konijntjes bij Kelly zijn al goed aan het smullen van de gesponserde zakjes.  De andere medewerkers hebben de zakjes nog maar gekregen, dus volgt hier zeker nog een verslagje van!

Arthur (de Franse hangoor) en Fiona (de Grote Vlinder) zijn de konijnen van Nathalie en zijn de fotomodellen op de zakken Terra. Bovendien gaan deze twee jullie ook op de hoogte houden van hun bevindingen van Terra! Maak even kennis met hen!

Trouwens, Terra is er niet alleen voor konijnen, maar ze hebben dit voor zowat alle knaagdieren!!!  Meer info op http://www.vadigran.be/templates/group.asp?GroupGuid=1948  Vraag er naar bij jullie dierenspeciaalzaak!!!
Of word fan op Facebook van Vadigran: https://www.facebook.com/Vadigran

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.