Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 2 januari 2014

Jaaroverzichtje 2013

JAAROVERZICHT 2013
 
 
Dag iedereen,
 
 
Aangezien ik nauwgezet de cijfertjes bij hou en wel hou van lijstjes maken, dacht ik eens werk te maken van een overzichtje van het voorbije jaar. We zijn gestart eind maart, dus het is nog niet eens van een volledig werkjaar, maar toch zijn het al indrukwekkende getalletjes....
 
Even de cijfertjes!
* 109 konijntjes zijn er ondertussen binnengekomen (gemiddeld ongeveer 12 konijnen per maand)
* hiervan zijn er al 90 konijnen herplaatst in nieuwe opvanggezinnen
* 9 van onze opvangers zijn helaas overleden in de opvang zelf en 4 konijntjes zijn gestorven op hun nieuwe adres
* 3 konijntjes blijven momenteel permanent in de opvang : Bono, Frits en Ukkie : deze konijntjes zijn blijvertjes en kunnen financieel gesteund worden door meter of peter te worden van hen.
* er zijn op dit ogenblik 6 konijntjes beschikbaar voor adoptie : voedsters Grace, Babbel, Volga en Wanda en rammetje Indy en Nepal. Alle info over hen vind u terug op de blog. Bij interesse neem zeker contact op met ons!
* er is 1 konijn dat gereserveerd is
* en helaas ook nog 4 konijnen op de wachtlijst, normaal beginnen we met een paar van deze wachtlijsters binnen te nemen na de feestdagen, omdat er terug een paar vrije plaatsjes zijn in de opvang. Momenteel staat er 1 rammetje (Stamper) en 3 voedsters (Witje, Zwartje, Dolf) op de wachtlijst. U kan ook van hen foto's en beperkte info terugvinden op de blog. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van hen laat zeker niet na ons te mailen of te reageren op onze blog en/of facebook pagina.
 
Uit de cijfertjes blijkt dat het opstarten van de opvang zeker een goed idee was en dat er nood was aan een dergelijk initiatief. We gaan dus ook in 2014 met veel enthousiasme verder en hopen nog veel konijntjes te kunnen herplaatsen in een nieuw gezin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.