Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 29 januari 2014

Centjes voor Jefke

Gisteren zijn we bij de dierenarts langs geweest, en de beste optie voor Jefke is inderdaad de extractie van zijn snijtanden.  Op die manier zal hij veel gelukkiger zijn, en vermijden we ook dat hij problemen zal krijgen in de toekomst door de complicatie van wondjes door de scherpe tanden, in tegenstelling tot Speedy.  Mijn lieve jongen was al te oud voor de zware operatie, maar had ik het geweten, had ik het veel vroeger laten doen...
De operatie staat nu ingepland voor woensdag 29 januari, en zal tussen de 100€ en 200€ kosten.  Het totaalplaatje is nog afhankelijk van zijn gewicht en verdoving.
We hebben een paar dagen terug een oproepje gelanceerd om centjes in te zamelen om deze operatie te kunnen betalen, en we zijn blij dat al een aantal mensen hun steentje hebben bijgedragen voor Jefke.
Daarom gaan we de sponsers voor de operatie hier ook even onder vermelden.  Elke bijdrage, klein of groot, is van harte welkom!!!


Een dikke dankjewel aan
* Dorien P (Didekrulletjes) * Delphine W * Elisa D * 
* Greetje B * Christopher P * Bernadet L * 
* Rakesh R * Helena D * Sanne V * Ann B *
* Rebecca S * Lise B * Joyce G *
* Sharon O * Laurie B * Doïna D *


via PAYPAL
of overschrijven op
BE89 9730 8729 5485
(IBAN ARSPBE22)
ALVAST BEDANKT IN NAAM VAN JEFKE!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.