Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 4 januari 2014

Een naakt konijn???

Iedereen heeft waarschijnlijk al eens gehoord van naakthonden en naaktkatten.  En blijkbaar bestaan er ook naaktratten en naaktcavia's.  Geen idee waarom er dergelijke dieren überhaupt mee gekweekt wordt, want die mogen toch niet buiten, want dan moeten ze een jasje aan, of moeten ingesmeerd worden tegen de zon.
Maar wat ik niet wist, is dat er ook naaktkonijnen bestaan.  Gelukkig is dat geen ras, maar is het vaak te wijten aan een genetisch defect, waardoor er vaak tijdelijk geen haargroei is.  Het ziet er echt niet uit vind ik persoonlijk, maar gelukkig is bij dit konijntje op termijn wel haar beginnen groeien!!!


Meer info en foto's vind je via onderstaande link:
http://www.thefeaturedcreature.com/2013/03/the-awkward-years-strange-hairless-rabbit-goes-from-bald-to-beautiful.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.