Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 15 januari 2014

In de kijker: INDY

Graag willen we nog even de aandacht vestigen op Indy, het enige konijntje uit 2013 dat nog steeds geen thuis heeft gevonden.  Hij woont ondertussen al bijna 6 maand in de opvang (sinds 29 juli), maar helaas heeft er nog niemand interesse getoond in hem.  Nochtans is het een hele lieve jongen, dat op zoek is naar een goede thuis, na wat hij meegemaakt heeft.
Indy werd gevonden op straat in Zedelem, en de mensen hebben hem toen een paar dagen in de tuin laten wonen.  Dus hoogst waarschijnlijk uitgezet, want het diertje was behoorlijk tam en kwam telkens toen ze met voer afkwamen.  Tijdens de regenachtige dagen sliep hij onder de glijbaan van het kindje... In de tuin konden we hem ook zonder problemen vangen.
Op dit ogenblik verblijft hij nog altijd tijdelijk bij Ineke in Eine.  Na lange observatie is gebleken dat hij waarschijnlijk ook minder goed ziet, waardoor het aangewezen is dat hij ergens in huis of tuinhuis/stal kan wonen.  Dat is blijkbaar een typische "aandoening" bij albino-konijntjes.

Heel wat mensen laten zich afschrikken door het vreemde uiterlijk van albino-konijntjes, maar dat is in feite nergens voor nodig... Misschien moeten ze maar even dit onderstaande fotootje bekijken en de passende tekst lezen...


1 opmerking:

  1. Ik heb wel interesse. Wie moet ik contacteren en op welke locatie wordt het konijn momenteel opgevangen? Ik zou graag een ventje koppelen aan de voedster die we al hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.