Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 25 september 2013

TER ADOPTIE: Indra en Julius

Zopas zijn twee konijntjes binnengebracht in Oostkamp.  We kregen vorige week een mailtje binnen van iemand die verder zou studeren, maar helaas hierdoor afstand moest doen van haar konijntjes. We kregen niet alleen de konijntjes, maar ook een binnenhokje, twee buitenrennen en nog heel wat overschot van hooi en stro en dergelijke.  En het afscheid viel haar natuurlijk zwaar, maar ze zijn in goede handen, en we zoeken er uiteraard ook een goede thuis voor.
Met de rennen ben ik ontzettend blij, want zo kunnen de konijnen in transit ook weer even hun pootjes buiten strekken!
Even kennis maken met Grace
En ook Flokje is erbij!

Indra (ID 86) is een zwart-grijs leeuwenkop vrouwtje.  Ook aan haar poep heeft ze twee langere stukken haar, wel grappig om te zien. Ze is geboren op 9 februari 2012.


Julius (ID 87) is haar gecastreerde mannetje, en is geboren op 27 april 2010.  Hij is bruin van kleur, met een zwart-wit neusje en pootje.  Het was overduidelijk dat dit het mannetje was, aangezien hij meteen begon te "vechten" met Flokje aan de draad.


Hello there!

Deze konijntjes zijn uiteraard ter adoptie.  Ze zijn gewoon van binnen te wonen, maar in de zomer mochten ze uiteraard ook heel veel huppelen in de tuin. We zien ze dus graag verhuizen naar een nieuwe thuis waar ze de winter binnen kunnen doorbrengen, aangezien ze geen dikke wintervacht krijgen als binnenkonijn.  Eens ze vanaf het voorjaar de ganse tijd buiten zitten, past hun lichaam zich automatisch aan om te kunnen overwinteren.
Heb je interesse om dit leuke koppeltje te adopteren, aarzel niet om ons te contacteren. Graag ook wat info over de huisvesting en ren die je voorziet voor de konijntjes.
En uiteraard zijn er nog meer konijntjes op zoek naar een goede thuis: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/ter-adoptie.html 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.