MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

zondag 25 maart 2018

Konijnen zijn geen paascadeau!!!

Helaas sterft de meerderheid van de konijnen die als paascadeau gegeven worden in het eerste jaar omwille van een gebrek aan verzorging, of worden ze na een paar weken of maanden afgestaan of ergens gedumpt... Konijnen zijn heel gevoelige dieren die degelijke voeding moeten krijgen en ook regelmatig gecheckt moeten worden door een konijnkundige dierenarts.
Daarom nogmaals onze oproep: GEEF GEEN DIEREN CADEAU!!!
Een konijn (en uiteraard liefst een koppeltje) in huis nemen zou een weloverwogen en doordachte keuze moeten zijn, door je goed te laten informeren en je in te lezen wat konijnen allemaal nodig hebben om gelukkig te zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.