MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

woensdag 28 maart 2018

Jaarstatistieken 2017


Het heeft even geduurd, maar door de drukte is de balans van 2017 met wat vertraging gemaakt. In het nieuwe jaar kijken we graag even terug op het vorige werkjaar. Elk jaar gaan onze cijfers flink naar omhoog en ook 2017 is hier geen uitzondering op.

414 arme konijntjes kwamen er binnen (wat dus een gemiddelde is van 34 konijnen per maand op de 2 vestigingen samen!)

* We krijgen jaar na jaar ook steeds meer en meer gedumpte konijntjes. Dit jaar waren dat er maar liefst 77.

* Hiervan werden er 305 geadopteerd (een gemiddelde van 25 konijnen per maand)

* 3  konijntjes blijven permanent in de opvang wonen

* Er werden 15 konijntjes geboren in de opvang (door zwangere voedsters op te vangen), toch de helft minder dan in 2016. Dit omdat we vooral nu opteren om voedsters met grote kans op zwangerschap nog te laten steriliseren.

* Helaas stierven er ook 32 konijntjes, wat we uiteraard betreuren, maar soms komt onze hulp jammer genoeg te laat.


Onze gemiddeldes liggen ook veel hoger dan vorig jaar. Heel jammer dat het voor een opvang voor dieren gewoon dweilen met de kraan open is, maar de dieren die we helpen, kunnen we toch een goede thuis bieden!

We zijn nog steeds ontzettend blij dat we steun krijgen van heel wat sponsors en dat we genoeg gastgezinnen en medewerkers blijven hebben om al onze konijnen een nieuwe toekomst te kunnen geven. Zonder al deze mensen zou het onmogelijk zijn om al deze konijnen te gaan opvangen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.